Inox Profielen

Alle soorten Inox profielen worden naar wens vervaardigd door Helotech. Ons bedrijf is al tien jaar specialist op het gebied van de bewerking van RVS. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben voor jouw product!

Zo hard als metaal is, zo buigzaam zijn wij in het meedenken, adviseren en ontwerpen van zowel kleine- als grote producten uit platen. De bewerkingen voeren onze vakmensen in onze werkplaats uit, daarom kunnen we jouw product volledig op maat maken. Denk hierbij aan meubilair, reclameborden, logo’s, kunstwerken, bloempotten, sierwerken, hangtafels, mobiele taps, hang- en sluitwerk en machineonderdelen.

Soorten plaatbewerking

Gerelateerde projecten

Een aantal bewerkingen die we gerealiseerd hebben:

Inox profielen op maat

Helotech is toonaangevend op het gebied van de las- en lasertechniek. Mede door gebruik te maken van de nieuwste lastechnieken en modernste lasertechnieken, zijn vele soorten Inox profielen geheel naar wens te leveren. Denk hierbij aan:

  • Kokers;
  • L-profiel;
  • Ronde buizen;
  • Strips;
  • Vierkanten.

In een groot aantal uitvoeringen, hoeveelheden en afmetingen zijn deze Inox profielen leverbaar. Uiteraard denken wij graag met je mee over het ontwerp van uw product. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij ook voor jouw toepassing precies hoe de profielen eruit moeten zien. Hiervan kan eerst nog een prototype worden gemaakt. Wanneer alles in orde is, starten we de reguliere productie. Eerder werk heeft uitgewezen dat wij in staat zijn om zowel enkele stuks als klein seriematig werk snel en vakkundig te leveren, zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor de kwaliteit van het product.

Benieuwd wat Helotech voor jou kan betekenen?