Lasersnijden metaal

Wanneer wij een metalen plaat op maat dienen te snijden, doen wij dit met onze lasersnijder. Door het gebruik van deze lasersnijder kunnen wij zeer accuraat werken en behalen wij de nauwkeurigheid die je zoekt.

Dit kunnen we doen vanaf een tekening die wij digitaliseren. Heb je zelf al de tekening in AutoCad gemaakt? Dan ontvangen wij deze graag en werken we vanaf dit bestand.

Zo hard als metaal is, zo buigzaam zijn wij in het meedenken, adviseren en ontwerpen van zowel kleine- als grote producten uit platen. De bewerkingen voeren onze vakmensen in onze werkplaats uit, daarom kunnen we jouw product volledig op maat maken. Denk hierbij aan meubilair, reclameborden, logo’s, kunstwerken, bloempotten, sierwerken, hangtafels, mobiele taps, hang- en sluitwerk en machineonderdelen.

Soorten plaatbewerking

Gerelateerde projecten

Een aantal bewerkingen die we gerealiseerd hebben:

Verschillend metaal lasersnijden

Je kunt bij Helotech terecht voor bijna alle Ferro en Non-Ferro metalen laten lasersnijden. Deze snijden wij voor jou op maat naar de aangeleverde of afgesproken specificaties. Het lasersnijden van staal is dan ook een specialisatie waar wij ons meester in hebben gemaakt. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten krijgen wat ze vragen.

De metalen die wij kunnen snijden:

  • RVS
  • Cortenstaal
  • Staal
  • Aluminium

Plaatbewerking na lasersnijden

Gaat het om een eenvoudig 2d ontwerp? Dan sturen wij het gesneden metaal naar je op. Gaat het om een 3d ontwerp? Dan kunnen wij ook nog eens helpen met het zetten en assembleren van het product.

Onze plaatbewerkers en assemblagemedewerkers zorgen er voor dat alles netjes en nauwkeurig wordt afgeleverd.

Benieuwd naar de mogelijkheden van metaal lasersnijden?

Heb jij een project in het hoofd of al op de schetstafel liggen? Dan verwerken wij het graag tot het eindproduct! Samen met jou gaan we om de tafel zitten om alle details door te nemen en helpen we waar er nog problemen zijn.

Zo komen we samen tot een eindproduct waar wij allemaal tevreden over zijn! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Benieuwd wat Helotech voor jou kan betekenen?