Staal laten zetten

Helotech is jouw partner voor het zetten van metalen platen zoals staal. Staal zetten is een specialistisch vak waarbij nauwkeurigheid hoog in het vaandel staat. Onze plaatbewerkers zijn ervaren en exact. Ook andere materialen zoals RVS en Aluminium kun je door ons laten zetten.

Zo hard als metaal is, zo buigzaam zijn wij in het meedenken, adviseren en ontwerpen van zowel kleine- als grote producten uit platen. De bewerkingen voeren onze vakmensen in onze werkplaats uit, daarom kunnen we jouw product volledig op maat maken. Denk hierbij aan meubilair, reclameborden, logo’s, kunstwerken, bloempotten, sierwerken, hangtafels, mobiele taps, hang- en sluitwerk en machineonderdelen.

Soorten plaatbewerking

Gerelateerde projecten

Een aantal bewerkingen die we gerealiseerd hebben:

Zetwerk van jouw tekening

Heb je al een eigen tekening in AutoCad? Dan maken wij daar graag gebruik van! Onze specialisten zorgen dat de machines deze tekening moeiteloos overnemen.

Heb je de tekening nog niet? Geen probleem! Onze tekenaars helpen je graag om jouw wens te vertalen naar een Tekening waar onze machinerie mee aan de slag kan!

Totaalpakket in plaatbewerking

Bij Helotech kun je terecht voor jouw plaatbewerking van A tot Z. Niet alleen kunnen wij metalen platen zetten, maar ook het voorbereidend werk kunnen wij uit handen nemen. Denk hierbij aan het lasersnijden van de platen, het lassen van meerdere onderdelen en het volledig assembleren van jouw plaatwerk tot een eindproduct. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van staal laten zetten?

Heb jij een project in het hoofd of al op de schetstafel liggen? Dan verwerken wij het graag tot het eindproduct! Samen met jou gaan we om de tafel zitten om alle details door te nemen en helpen we waar er nog problemen zijn.

Zo komen we samen tot een eindproduct waar wij allemaal tevreden over zijn! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Benieuwd wat Helotech voor jou kan betekenen?