Plaatmateriaal laten zetten

Helotech is jouw partner voor plaatbewerking. Plaatbewerking is een verzamelnaam voor verschillende vormen waarmee je platen kunt bewerken, zoals het laten zetten van plaatmateriaal. Het voordeel van zetten is dat je geen lasnaden krijgt. We werken o.a. met de materialen staal, aluminium en RVS. We denken graag met je mee in het ontwerpen van kleine- en grote producten uit platen. We voeren alle bewerkingen in onze eigen werkplaats uit, daarom kunnen we jouw product volledig naar wens produceren.

Uiteenlopende producten

We kunnen een diversiteit aan producten ontwikkelen. Denk aan meubilair, reclameborden, logo’s, kunstwerken, bloempotten, sierwerken, hangtafels, mobiele taps, hang- en sluitwerk en machineonderdelen.

Gerelateerde projecten

Een aantal bewerkingen die we gerealiseerd hebben:

Verschillende materialen zetten

Bij Helotech zorgen we voor jouw plaatbewerking. Maar hoe gaat dit in zijn werk? We buigen platen van de diverse materialen om, dit noemen we ook wel plaatwerk zetten. Deze methode vereist een grote nauwkeurigheid, zodat de verdere verwerking van het product ook goed verloopt. We kunnen diverse materialen zetten. Zo kunnen we staal zetten, RVS zetten, aluminium zetten en cortenstaal zetten. Plaatmateriaal kunnen we ook op maat knippen met een knipbank.

Plaatbewerking door vakmensen

Gezien onze jarenlange ervaring is jouw plaatbewerking bij ons in goede handen. We werken met een vakkundig team en denken graag met je mee over de ontwikkeling van jouw product. Wil je staal laten zetten, aluminium laten zetten, RVS laten zetten of cortenstaal laten zetten? Wij zijn op de hoogte van elle specifieke technieken en zijn jouw partner op het gebied van plaatwerk laten zetten. Onze voordelen:

  • Grote en kleine series mogelijk
  • Jarenlange ervaring in het vak
  • Flexibele partner
  • Verzorgen van het complete traject

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze plaatbewerking?

Heb je al een product in je hoofd of wil je sparren met specialisten? Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden van plaatbewerking? Wij verwerken jouw idee graag in een eindproduct en zijn pas tevreden als jij dat bent. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat Helotech voor jou kan betekenen?