Plaatmateriaal laten lassen

Wil je plaatmateriaal laten lassen? Helotech is jouw laspartner. Voor vrijwel elke vorm van laswerk ben je bij Helotech aan het juiste adres. Door middel van lassen worden metalen materialen permanent aan elkaar gemaakt. Hierbij maken we gebruik van toevoegmateriaal, druk en warmte. Anders dan bij solderen smelt bij lassen ook het materiaal van het werkstuk.

Uiteenlopende producten

Bij Helotech hebben we een ruime ervaring en expertise op het gebied van lassen. Voor elke lasopdracht kan je bij ons terecht. We werken o.a. met de materialen staal, aluminium en RVS. We denken graag met je mee in het ontwerpen van kleine- en grote producten. Al het laswerk voeren we uit in onze eigen werkplaats. Wist je dat we een diversiteit aan producten kunnen ontwikkelen? Denk aan meubilair, reclameborden, logo’s, kunstwerken, bloempotten, sierwerken, hangtafels, mobiele taps, hang- en sluitwerk en machineonderdelen.

Gerelateerde projecten

Een aantal bewerkingen die we gerealiseerd hebben:

Verschillende materialen lassen

Bij Helotech kunnen we diverse soorten materialen lassen. Wat denk je van staal lassen, aluminium lassen, RVS lassen en cortenstaal lassen? We leveren vakkundig laswerk op het gebied van plaatwerk lassen.

Lassen door vakmensen

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van lassen. Ons vakmanschap in combinatie met moderne apparatuur en de beste technieken zorgt ervoor dat onze lasprocessen met uiterste precisie worden uitgevoerd. Wil je staal laten lassen, aluminium laten lassen, RVS laten lassen of cortenstaal laten lassen? Wij zijn op de hoogte van alle specifieke technieken. Jouw laswerk is bij onze vakmensen in goede handen, we zijn jouw partner op het gebied van plaatwerk laten lassen. Onze voordelen:

  • Grote en kleine series mogelijk
  • Jarenlange ervaring in het vak
  • Flexibele partner
  • Verzorgen van het complete traject

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze lassers?

Heb je al een product in je hoofd of wil je sparren met specialisten? Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden van plaatmateriaal laten lassen? Wij verwerken jouw idee graag in een eindproduct en zijn pas tevreden als jij dat bent. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat Helotech voor jou kan betekenen?