Plaatmateriaal lasersnijden

Plaatmateriaal laten lasersnijden? Bij Helotech ben je aan het goede adres en helpen we je graag. Met onze lasersnijder snijden we metalen platen met uiterste precisie op maat. We zijn in staat om met zeer nauwkeurig te werken waardoor we uitsluitend kwalitatief nauwkeurige producten af kunnen leveren. Dit doen we vanaf een tekening die we digitaliseren. Het is ook mogelijk om een tekening aan te leveren (vanuit AutoCad).

Verschillende materialen lasersnijden

We kunnen diverse soorten materialen snijden. Wat denk je van staal lasersnijden, aluminium lasersnijden, RVS lasersnijden en cortenstaal lasersnijden? Bij Helotech kunnen we al het plaatwerk lasersnijden.

Gerelateerde projecten

Een aantal bewerkingen die we gerealiseerd hebben:

Specialist op het gebied van lasersnijden

We zijn specialist op het gebied van lasersnijden. Onze vakkundige medewerkers werken met uiteenlopende materialen in onze eigen werkplaats en denken graag met je mee. Waar ben je naar op zoek? Wil je staal laten snijden, aluminium laten snijden, RVS laten snijden, plaatwerk laten snijden of cortenstaal laten snijden? We werken met moderne apparatuur en de beste technieken waardoor je plaatwerk laten snijden door professionals laat uitvoeren.

Lasersnijden door professionals

Helotech heeft jarenlange ervaring op het gebied van lasersnijden. Zoals je van ons mag verwachten zijn we op de hoogte van alle specifieke technieken en de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van lasersnijden. Waarom kiezen voor Helotech?

  • Bij ons zijn grote- en kleine series mogelijk, je bent niet afhankelijk van een minimale afname
  • Jarenlange ervaring in het vak
  • We zijn een flexibele partner en denken graag met je mee
  • We verzorgen het complete traject van A tot Z

Benieuwd naar de mogelijkheden van plaatmateriaal lasersnijden?

Heb je zelf al een idee en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je het advies van onze vakspecialisten graag inwinnen? We staan je graag te woord en helpen je graag. Bij Helotech zijn we pas tevreden als onze klanten dat zijn. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat Helotech voor jou kan betekenen?