Cortenstaal zetten

Helotech is jouw partner voor het zetten van cortenstaal. Staal zetten en daarmee ook cortenstaal is een specialistisch vak waarbij nauwkeurigheid hoog in het vaandel staat.

De nauwkeurigheid garanderen wij door de inzet van ervaren en exacte plaatbewerkers. Ook voor andere ferro en non-ferro metalen kun je bij ons terecht.

Zo hard als metaal is, zo buigzaam zijn wij in het meedenken, adviseren en ontwerpen van zowel kleine- als grote producten uit platen. De bewerkingen voeren onze vakmensen in onze werkplaats uit, daarom kunnen we jouw product volledig op maat maken. Denk hierbij aan meubilair, reclameborden, logo’s, kunstwerken, bloempotten, sierwerken, hangtafels, mobiele taps, hang- en sluitwerk en machineonderdelen.

Soorten plaatbewerking

Gerelateerde projecten

Een aantal bewerkingen die we gerealiseerd hebben:

Zetwerk van jouw tekening

Heb je alles al ontworpen en in AutoCad uitgewerkt? Dan hebben we een eenvoudige start! Onze specialisten zorgen ervoor dat de machines deze tekening moeiteloos overnemen.

Heb je alleen nog een schets of tekening op papier? Ook geen probleem. Onze tekenaars helpen jouw wens te vertalen naar een tekening. Daardoor kunnen we nog steeds snel aan het werk.

Totaalpakket in plaatbewerking

Bij Helotech kun je terecht voor jouw plaatbewerking van A tot Z. Niet alleen kunnen wij CorTenstalen-platen zetten, maar ook het voorbereidend werk kunnen wij uit handen nemen. Denk hierbij aan het lasersnijden van de platen, het lassen van meerdere onderdelen en het volledig assembleren van jouw plaatwerk tot een eindproduct. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van staal laten zetten?

Heb jij een project in het hoofd of al op de schetstafel liggen? Dan verwerken wij het graag tot het eindproduct! Samen met jou gaan we om de tafel zitten om alle details door te nemen en helpen we waar er nog problemen zijn.

Zo komen we samen tot een eindproduct waar wij allemaal tevreden over zijn! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Benieuwd wat Helotech voor jou kan betekenen?