Aluminium plaatbewerking

Aluminium plaatbewerking wordt vaak gebruik in de bouw. Maar ook wordt aluminium plaatbewerking toegepast in sier- en kunstobjecten welke we terugzien in schouwburgen en kantooromgevingen. Helotech levert aluminium plaatbewerking van zeer goede kwaliteit maar is daarnaast ook specialist in staal en RVS. Wij beschikken over de kennis van technieken en het machinepark die nodig is om een zeer goed product af te leveren.

Zo hard als metaal is, zo buigzaam zijn wij in het meedenken, adviseren en ontwerpen van zowel kleine- als grote producten uit platen. De bewerkingen voeren onze vakmensen in onze werkplaats uit, daarom kunnen we jouw product volledig op maat maken. Denk hierbij aan meubilair, reclameborden, logo’s, kunstwerken, bloempotten, sierwerken, hangtafels, mobiele taps, hang- en sluitwerk en machineonderdelen.

Soorten plaatbewerking

Gerelateerde projecten

Een aantal bewerkingen die we gerealiseerd hebben:

Aluminium plaatbewerking door een vakkundige

Helotech richt zich op verschillende technieken om aluminium en RVS te bewerken. Wij doen dit met een team van vakmensen. Niet alleen richten wij ons op de productie, ook denken wij graag met u mee over de ontwikkeling van een nieuw product of vorm. De benadering van deze markt is dan ook gebaseerd op intensieve samenwerking met de klant. Daarbij hebben wij ervaring in het vakgebied. Wij kennen de specifiek technieken en kunnen daardoor goed omgaan met de grondstoffen en materialen. En zijn een perfecte partner op het gebied van aluminium plaatbewerking.

Plaatbewerking

Helotech levert onder andere plaatbewerkingen voor de bouw. Maar de service van Helotech reikt verder dan de aflevering van losse metalen of andere soortgelijke grondstoffen. Helotech vervaardigt zowel eindproducten als technische componenten. Te denken valt aan behuizingen en machine onderdelen uit plaatmateriaal. Ook leveren wij maatwerk dat gebruikt wordt in kunstobjecten voor particulieren. Helotech is dus van alle markten thuis.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze lassers?

Heb jij een project in het hoofd of al op de schetstafel liggen? Dan verwerken wij het graag tot het eindproduct! Samen met jou gaan we om de tafel zitten om alle details door te nemen en helpen we waar er nog problemen zijn.

Zo komen we samen tot een eindproduct waar wij allemaal tevreden over zijn! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Benieuwd wat Helotech voor jou kan betekenen?