Aluminium lassen

Aluminium lassen vraagt om specifieke technieken. Dit kun je zelf wellicht niet omdat je niet weet hoe het moet of het gaat om een te grote hoeveelheid producten of je beschikt niet over de machines die nodig zijn om aluminium te lassen. Helotech is de partner die je zoekt voor het bewerken van aluminium, staal en rvs.

Zo hard als metaal is, zo buigzaam zijn wij in het meedenken, adviseren en ontwerpen van zowel kleine- als grote producten uit platen. De bewerkingen voeren onze vakmensen in onze werkplaats uit, daarom kunnen we jouw product volledig op maat maken. Denk hierbij aan meubilair, reclameborden, logo’s, kunstwerken, bloempotten, sierwerken, hangtafels, mobiele taps, hang- en sluitwerk en machineonderdelen.

Soorten plaatbewerking

Gerelateerde projecten

Een aantal bewerkingen die we gerealiseerd hebben:

Verschillend metaal lassen

Helotech is de specialist als het gaat om metalen lassen. Als (standaard) onderdeel van de meeste constructiewerken die wij maken zijn we ook ver gespecialiseerd. Dit zorgt ervoor dat we naast efficiënt ook degelijk werk afleveren. Iedere keer weer.

De metalen die wij kunnen Lassen:

  • Aluminium
  • Cortenstaal
  • Staal

Plaatbewerking

Helotech levert onder andere plaatbewerkingen voor de bouw. Maar de service van Helotech reikt verder dan de aflevering van losse metalen of andere soortgelijke grondstoffen. Helotech vervaardigt zowel eindproducten als technische componenten. Te denken valt aan behuizingen en machine onderdelen uit plaatmateriaal. Ook leveren wij maatwerk dat gebruikt wordt in kunstobjecten voor particulieren. Helotech is dus van alle markten thuis.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze lassers?

Heb jij een project in het hoofd of al op de schetstafel liggen? Dan verwerken wij het graag tot het eindproduct! Samen met jou gaan we om de tafel zitten om alle details door te nemen en helpen we waar er nog problemen zijn.

Zo komen we samen tot een eindproduct waar wij allemaal tevreden over zijn! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Benieuwd wat Helotech voor jou kan betekenen?