Specialist in plaatbewerking

Helotech is gespecialiseerd in plaatbewerking, las- en lasertechniek. Al ruim 10 jaar produceren wij fijn plaatwerk voor een uiteenlopende klantenkring in de machinebouw, foodindustrie, land- en tuinbouw, automobielindustrie, productontwikkelaars, petrochemie en de bouw.

Plaat bewerking

Plaatbewerking vraagt om specifieke technieken en de kennis van materialen. Om goed om te kunnen gaan met materialen en grondstoffen is ervaring in het vakgebied vereist. Helotech heeft de ervaring, de machines, de CAD/CAM programmatuur én het lef om met u mee te denken in alternatieven en verdere verfijningen. Dat maakt dat Helotech als co-designer en co-maker de perfecte partner is voor uw plaatwerk.

Uitgebreid machinepark

Wij beschikken over een machinepark dat ons in staat stelt verschillende plaatbewerkingen uit te voeren. Wij richten ons onder andere op de bewerking van staal, rvs en aluminium. Binnen het productieproces beschikt Helotech over hoogwaardige CNC gestuurde machines voor zowel het laser- kant-, als ponsproces. Dit biedt vele mogelijkheden. Kwaliteit, veelzijdigheid en flexibiliteit zijn belangrijke kernwoorden van Helotech. Dit uit zich in het vroegtijdig meedenken in technische ontwikkelingsprocessen.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in plaatbewerking of wilt u meer informatie over ons machinepark neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan of bel 0478 515 627
Vragen over specialist in plaatbewerking?
Bel 0478 515 627

Stalen machine behuizing

Stalen machine behuizing

Stalen machine behuizingen

Aluminium motorblok beschermer

RVS geleideplaat

Ventilatierooster

Menggoot

Afzuig unit