Staalproducten

Een prototypebouw is de eerste stap in het ontwikkelen van een product alvorens het in de markt gezet wordt. Door middel van een prototypebouw kan men precies zien hoe het product eruit komt te zien en wat de eventuele gebreken zijn aan het mode, het materiaal of andere specifieke eigenschappen van het product. Een prototypebouw laat u alleen maken door een echte specialist. Helotech produceert fijnplaatwerk voor een uiteenlopende klantenkring. Wij gaan voor u aan de slag om een perfect prototype te maken waar u verder mee kunt ontwikkelen.

Staalproducten van hoge kwaliteit voor diverse industrieën

Helotech kenmerkt zich door kwaliteit, veelzijdigheid en flexibiliteit in haar manier van werken. Niet alleen richten wij ons op de productie van staalproducten, ook denken wij graag met u mee over de ontwikkeling van een nieuw product of vorm. Naast staalproducten zijn wij ook specialist op het gebied van aluminium en RVS.

Contact

Maak kennis met de staal producten van Helotech. In de intro van deze website krijgt u een impressie van de mogelijkheden. Natuurlijk bespreken wij de specifieke mogelijkheden graag persoonlijk met u. Maak daarom nu een afspraak met één van onze specialisten. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van staalproducten? Neem contact op en vraag om een offerte!

Bezoekers van deze pagina bezochten ook:

Specialist lasersnijdenPlaatwerk toepassing industrieMetaalbewerking producentLasbedrijf LimburgBouw metaal

Vragen over Staalproducten?

VRAAG OFFERTE AANof bel 0478 515 627  

Velden met * zijn verplicht