Specialist lasersnijden

Helotech is specialist lasersnijden en verzorgt plaatbewerking voor bedrijven uit diverse branches. Wij leveren u een product van aluminium, staal of RVS dat naadloos aansluit op uw wensen. Neem contact op met Helotech en vraag naar de mogelijkheden.

Specialist lasersnijden voor diverse soorten bedrijven

Helotech heeft zich gespecialiseerd in plaatbewerking en lasersnijden en levert daarbij aan bedrijven uit de machinebouw, foodindustrie, land- en tuinbouw, automobielindustrie en de petrochemie plaatwerk geheel op maat. In de meeste gevallen gaat het hier om enkele stuks, prototypes of klein seriematig werk. Wij hebben de ervaring, machines, CAD/CAM programmatuur en het lef om volledig met u mee te denken over het gewenste product en eventuele alternatieven en verfijningen. Vooral dankzij onze beschikking over diverse soorten machines (onder meer CNC-gestuurde machines voor zowel het laser- en kant- als ponsproces), bieden wij oneindige mogelijkheden voor het op de millimeter nauwkeurig bewerken van RVS, staal en aluminium. Op deze manier bent u bij ons als specialist verzekerd van het perfecte product dat door middel van lasersnijden is vervaardigd!

Contact

Bij lasersnijden gaan wij graag als specialist eerst in gesprek met de bedrijven, zodat we een goed beeld krijgen over hun wensen en wij meteen meer kunnen vertellen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Voor het maken van een afspraak belt u naar 0478 515 627, stuur een e-mail naar info@helotech.nl of vul ons contactformulier in.

Wilt u ook gebruik maken van de specialist in lasersnijden en plaatbewerking? Neem contact met ons op!

Bezoekers van deze pagina bezochten ook:

RVS plaat op maatPlaatwerk staalMetaalbedrijvenKleine constructiesAluminium profielen buigen

Vragen over Specialist lasersnijden?

VRAAG OFFERTE AANof bel 0478 515 627  

Velden met * zijn verplicht