RVS plaat op maat

 Helotech vervaardigt een RVS plaat op maat voor bedrijven uit vele verschillende branches. Al ruim tien jaar produceren wij plaatwerk voor onder meer de machinebouw, foodindustrie, land- en tuinbouw en petrochemie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij zijn specialist op het gebied van staal, aluminium en RVS bewerking.

RVS plaat van topkwaliteit geheel op maat

Eén van de specialismen van Helotech is RVS plaatbewerking. Met onze moderne machines (onder meer CNC gestuurde machines) en kennis van de nieuwste las- en lasermethodes kunnen wij RVS volledig naar wens bewerken. Zo vervaardigt Helotech een RVS plaat op maat. Bovendien hebben wij de ervaring, de CAD/CAM programmatuur en het lef om vanaf het eerste contact met u mee te denken over alternatieven en verfijningen. Zo kunt u ook het ontwerpproces (gedeeltelijk) aan ons overlaten. Wij nemen graag de tijd om de perfecte oplossing voor uw toepassing te zorgen. De gewenste RVS plaat wordt snel enkelvoudig of in kleine series geleverd! Ook de montage kan door ons verzorgd worden.

Contact

Wilt u een RVS plaat op maat laten fabriceren door Helotech? Neem dan meteen contact met ons op via 0478 515 627 voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar info@helotech.nl of vul het contactformulier in op de website.

Neem contact op en vraag een offerte aan al su een RVS plaat op maat wenst!

Bezoekers van deze pagina bezochten ook:

RVS MIG lassenPlaatwerk lassenLeverancier plaatwerk aluminiumKlein constructiewerkAluminium plaatbewerking

Vragen over RVS plaat op maat?

VRAAG OFFERTE AANof bel 0478 515 627  

Velden met * zijn verplicht