Metaalbedrijven

Een van de meest ervaren metaalbedrijven met een brede ervaring is Helotech. Helotech vervaardigt zowel eindproducten als technische componenten uit diverse soorten metaal voor bedrijven uit tal van industrieën. Vraag naar de vele verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Eén van de beste metaalbedrijven van Nederland

Helotech is al jaren één van de beste metaalbedrijven van Nederland. Dit uit zich onder meer in het feit dat wij voor bedrijven uit een groot aantal branches zowel technische componenten als eindproducten helemaal naar wens vervaardigen uit diverse soorten metaal. Zo zijn wij gespecialiseerd in plaatbewerking, maar wij leveren ook topprestaties op het gebied van de productie van prototypes en kleine constructies. Dankzij onze beschikking over een uitgebreid en modern machinepark, kunnen wij elk product (in enkele stuks of kleine series) snel produceren, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit of nauwkeurigheid. Dit kan helemaal aan de hand van uw ontwerp, maar u kunt er ook voor kiezen om ons uw product te laten ontwerpen. Ook de eventuele montage kunnen wij voor u verzorgen.

Contact

Helotech onderscheidt zich van andere metaalbedrijven door een intensieve samenwerking met de klant. Wij gaan daarom graag vrijblijvend met u in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0478 515 627, stuur een e-mail naar info@helotech.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Bezoekers van deze pagina bezochten ook:

Leverancier plaatwerk aluminiumKleine constructiesAluminium profielen buigen RVS MIG lassenPlaatwerk lassen

Vragen over Metaalbedrijven?

VRAAG OFFERTE AANof bel 0478 515 627  

Velden met * zijn verplicht