Lasbedrijf Limburg

Op zoek naar toonaangevend lasbedrijf in Limburg, Helotech is al ruim tien jaar de specialist op het gebied van lastechniek. Variërend van plaatmateriaal tot kleine constructies: wij leveren u een product geheel op maat!

Al jaren een succesvol lasbedrijf in Limburg

Helotech is al meer dan tien jaar een succesvol lasbedrijf in Limburg dat zich tot de beste van het land mag rekenen. Dat komt onder meer omdat wij beschikken over een zeer uitgebreid en modern machinepark. Hiermee kunnen wij onder andere RVS, aluminium, staal, koper en brons geheel naar wens lassen. Op deze manier vervaardigen wij zowel plaatwerk als kleine constructies voor bedrijven uit een grote diversiteit aan industrieën. Hierbij staat een intensieve samenwerking met de klant bij ons hoog in het vaandel. Zo is het mogelijk om een product naar uw eigen ontwerp te ontwikkelen. Ook tijdens de ontwerpfase kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u de perfecte oplossing voor uw toepassing bieden. De mogelijkheden zijn zeer divers! Bovendien zorgen wij voor een zeer snelle productie, zonder dat er daar bij nauwkeurigheid of kwaliteit wordt ingeboet. Ook verzorgen wij de montage van uw product.

Contact

Qua mogelijkheden is Helotech een zeer toonaangevend lasbedrijf in Limburg. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoon.

Ontdek de mogelijkheden van ons lasbedrijf in Limburg en neem contact op en vraag een offerte aan!

Bezoekers van deze pagina bezochten ook:

Kleine constructiesAluminium profielen buigen RVS plaat op maatPlaatwerk lassenLeverancier plaatwerk aluminium

Vragen over Lasbedrijf Limburg?

VRAAG OFFERTE AANof bel 0478 515 627  

Velden met * zijn verplicht