Kleine constructies

aluminium, staal, rvs, specialist

Wanneer we het hebben over kleine constructies zijn dit vaak constructies van staal, RVS of aluminium, Helotech is de specialist die deze constructie voor u bouwt.  Kleine constructies van metaal maken vergt een gedetailleerde blik en is maatwerk. Maatwerk dat Helotech u kan bieden. Wij denken met u mee in het gehele proces. Wij beschikken over de kennis en de machines om de kleine constructies die u nodig hebt voor u te vervaardigen.

Kleine constructies door Helotech

Helotech opereert in een brede markt voor een brede klantenkring die uiteenloopt van industrie tot particulieren. Onze producten, veelal enkelstuks, prototype of kleinserie-matig vinden hun weg in verschillende branches zoals de automobielindustrie, de bouw, de petrochemie, machinefabrieken, installatiebedrijven en industriële en artistieke ontwerpers. Helotech is zeer veelzijdig. Wij kenmerken ons door de kwaliteit die wij leveren en de flexibiliteit in de mogelijkheden die wij bieden. Naast kleinconstructie zijn wij experts op de volgende gebieden:

  • Plaatbewerking
  • Prototypebouw
  • Montage

Persoonlijke service, deskundig advies

Via deze website maakt u nader kennis met Helotech uit Venray. Helotech is sinds november 1999 gevestigd op het industrieterrein Keizersveld. Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze locatie. Hier kunnen wij u laten zien wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke vraag. Daarnaast kunt u ook contact opnemen of vraag een offerte aan!

Kleine constructies laat u bouwen door ons! Neem contact op of vraag direct om een offerte!

Bezoekers van deze pagina bezochten ook:

Klein constructiewerkAluminium plaatbewerking RVS MIG lassenPlaatwerk constructieLaswerk

Vragen over Kleine constructies?

VRAAG OFFERTE AANof bel 0478 515 627  

Velden met * zijn verplicht