Kleinconstructie

De specialist op het gebied van klein constructiewerk en die zorgt voor een creatieve oplossing van uw probleem heet Helotech. Door goed samen te werken met onze opdrachtgevers streven wij naar de perfecte oplossing op het gebied van klein constructiewerk.

Klein constructie

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bewerken van diverse metaalconstructies voor een groot aantal verschillende opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. 

De perfecte oplossing

Om tot de perfecte oplossing te komen, levert u allereerst een tekening bij ons aan (digitaal of hardcopy). Met deze tekening gaan wij voor u aan de slag en wij kijken of hier eventueel nog verbeteringen in aan te brengen zijn en stellen deze aan u voor. Als u geen tekening heeft, maar wel een goed idee, zorgen wij voor een tekening van uw product. Met ons uiterst moderne en grote machinepark kunnen wij kwalitatief hoogwaardig constructiewerk realiseren en het product leveren wat past bij uw organisatie.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in kleinconstructie of wilt u meer informatie over ons machinepark neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan of bel 0478 515 627
Vragen over kleinconstructie?
Bel 0478 515 627

Stalen tafelframe 

Frame laboratorium machine

RVS tuinbank

RVS tafelframe, 4 meter lang

RVS omkasting

RVS trapleuning / RVS toegangsbord met postkast